ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ – ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ

Εξαιρετική Ποιότητα, Διαχρονικό Design!

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Στη HOME DESIGNS – ΣΑΚΛΑΜΑΚΗΣ, στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες κουζίνας από πιστοποιημένες πρώτες ύλες. Μπαταρίες μεγάλων ευρωπαϊκών εταιρειών, σε πολλά μοντέλα και χρώματα, ανάλογα με τη φιλοσοφία της κουζίνας σας.

Σ’ εμάς θα βρείτε μπαταρίες κουζίνας χρωμίου, μπρονζέ και αντικέ, για πιο κλασικό ύφος. Μπαταρίες επίσης γρανιτένιες, ψηλές, χαμηλές, σπαστές, βυθιζόμενες, με αποσπώμενα ντουζ. Όλα τα είδη μπαταριών κουζίνας προσαρμόζονται τέλεια στο χώρο σας και παρέχονται σε πολύ προσιτές τιμές!


ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Στη HOME DESIGNS – ΣΑΚΛΑΜΑΚΗΣ θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά στο κομμάτι του νεροχύτη της κουζίνα σας. Διαθέτουμε ανοξείδωτους νεροχύτες από υψηλής ποιότητας ατσάλι 18/10 και γρανιτένιους νεροχύτες από φυσικούς γρανίτες με ρητίνες. Και τα δυο αυτά είδη νεροχυτών υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, μοντέλων και χρωμάτων. Ο νεροχύτης είναι ένα από τα βασικά εργαλεία στην καθημερινότητά μας στην κουζίνα. Εσείς, ποιον θα επιλέξετε;

Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής -ανάλογα με την επιθυμία σας- ως προς την τοποθέτηση του νεροχύτη σας, δηλαδή υποκαθήμενος, ένθετος ή επίπεδης εφαρμογής. Όλοι οι νεροχύτες πληρούν τα πιο απαιτητικά πρότυπα υγιεινής και προέρχονται από επώνυμα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Μπορείτε να προσαρμόσετε και πολλά αξεσουάρ στους νεροχύτες, για την πλήρη εκμετάλλευση των γουρνών σας καθώς πλένετε. Και όλα αυτά, σε πολύ προσιτές τιμές!

Μπαταρίες – Νεροχύτες

Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή επίπλων κουζίνας & όχι μόνο!

Μπαταρίες – Νεροχύτες

Μοναδικές δημιουργίες επίπλων εκλεπτυσμένου design, με σεβασμό στις επιθυμίες σας!

Μπαταρίες – Νεροχύτες

Σχεδιάζουμε με μεράκι & φαντασία, δημιουργούμε έπιπλα υψηλής αισθητικής & ποιότητας!

Μπαταρίες – Νεροχύτες

Ξεχωριστά έπιπλα, από το δημιουργικό τμήμα της HOME DESIGNS – ΣΑΚΛΑΜΑΚΗΣ. Είμαστε στη διάθεσή σας!

2810 371226